Pomiluj smrt

Koupit
u distributorů

Koupit u nás

??? Kč

PŘIPRAVUJEME

Audiokniha
v přípravě

Autorka:

Veronika Fiedlerová

Interpretka:

Karolína Půčková

Hudba:

???

Délka:

??h ??m

Kategorie:

Rok vydání:

???

O čem to je?

Rakousko-Uhersko, počátek dvacátého století. Ve městě Mährischfurt řádí psychopatický vrah, porcující lehké děvy. Právě sem přijíždí hledat službu Aloisie Margetzin, obyčejné děvče z horské vísky. Místo nadějných vyhlídek ji však hned první noc čekají potíže. Smrt se jí lepí na patu protézy a doprovází na každém kroku. Možná proto, že to není Luisa, kdo by se měl bát. Má totiž tajemství, s nímž se nikomu nesvěřila, a neví, jestli ji samotnou nezničí dřív, než to udělá Řezník.

Další informace

Veronika Fiedlerová vystudovala žurnalistiku a mediální studia na UPOL, poté pracovala v PR a marketingu. Své první literární pokusy publikovala pod dívčím jménem v Pevnosti, někdejších Drakobijcích, sborníku Imladris či Ikarii. Ke psaní se vrátila po mnohaleté tvůrčí pauze. Comeback odstartovalo vítězství v soutěži Vidoucí 2017 s povídkou Kozlí pramen. V témže roce získala titul Lady řádu fantasy za povídku CAVE LUPUM. V roce 2018 vyšel její Benediktův běžný případ ve sborníku Mlok. Povídka Prázdná houpačka, oceněná druhým místem v soutěži O krvavý brk 2018, vyšla v hororovém magazínu Howard č. 29.

Karolína Půčková je divadelní a rozhlasová herečka, občasně působící v dabingu. Narodila se 8. 2. 1996 v Praze. Jako čerstvá absolventka začala svou hereckou praxi v Komorní činohře v titulní roli Bernardy Alby v představení Dům Bernardy Alby. Rozhlas je odmalička její vášní. V Českém rozhlase, kde působila rovněž jako elévka, spolupracovala například s režisérem Lukášem Hlavicou, Petrem Mančalem, Dimitrijem Dudíkem a Jaroslavem Kodešem. Co se týče dabingu, její hlas můžete znát především z dokumentů pro televizi Seznam.

Podobné audioknihy